Dameklip2020-01-02T11:09:21+00:00
Loading...
Nyheder og tilbud

Åbningstider

Jeg holder også åbent efter aftale.

Mandag Lukket
Tirsdag 08:30 – 17.00
Onsdag 08:30 – 17.00
Torsdag 08:30 – 17.00
Fredag 08:00 – 17.00
Lørdag 8.30 – 12.00 i ulige uger
Book en tid her

FÅ STILFULD DAMEKLIP HOS HAIR BY PEHRSON

Kig forbi til en snak om din næste klipning!
Hvis du er til mode og trends og dit hår trænger til en kærlig omgang ved en erfaren frisør med øje for detaljen, er du kommet til den rette. Hvad enten du er klar på den helt store forvandling, eller du bare gerne vil have klippet dine spidser, er jeg klar til at hjælpe dig med din næste dameklipning.

Det er ikke nogen hemmelighed, at håret for de fleste – kvinder og mænd – er en stor del af vores identitet. Med vores hår signalerer vi, hvem vi er som mennesker. Derfor er det også vigtigt, at din frisure afspejler den, du er. Eller måske den, du kunne tænke dig at være. I den forbindelse er det alfa omega med en frisør, der forstår dine behov og ønsker. En frisør, der i kraft af stor erfaring udfører sit arbejde med et højt kvalitetsniveau og en stolthed for sit fag. Det er her, jeg kommer ind i billedet.

Jeg holder mig altid opdateret på de nyeste trends. Derfor kan jeg vejlede dig i dine muligheder, uanset din nuværende situation. Jeg er behjælpelig, hvad enten du er langhåret og har lyst til en korthårsfrisure eller hvis du bare godt kunne tænke dig en vurdering fra et sæt professionelle øjne. Mit største fokus er dig – du skal være tryg ved at sætte dig i frisørstolen her hos mig. Når du går ud af døren med et smil på læben og lysten til at komme igen, så ved jeg, at jeg er lykkes.

Prisen for en dameklipning hos Hair by Pehrson er 385 kr.
Derudover tilbyder jeg klipning af pandehår til 85 kr.
Hvis du er klar til en omgang forkælelse lidt ud over det sædvanlige, så bestil allerede nu en tid her på hjemmesiden til din næste dameklipning hos Hair by Pehrson.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige salon i Dall Villaby.

Book en tid her!