Herreklip2020-01-03T11:58:53+00:00
Loading...
Nyheder og tilbud

Åbningstider

Jeg holder også åbent efter aftale.

Mandag Lukket
Tirsdag 08:30 – 17.00
Onsdag 08:30 – 17.00
Torsdag 08:30 – 17.00
Fredag 08:00 – 17.00
Lørdag 8.30 – 12.00 i ulige uger
Book en tid her

BILLIG HERREFRISØR TÆT PÅ AALBORG

Kig forbi til en snak om din næste klipning!

Er du til mode og trends? Trænger dit hår til en kærlig omgang i Aalborgs bedste og hyggeligste frisørsalon? Kan du ikke helt bestemme dig for, om det skal være en ny frisure eller om den gamle bare trænger til en opfriskning? Så er du kommet til det rette sted. Jeg står klar til at hjælpe dig i min salon i Dall Villaby, lige uden for Aalborg.

Nå vi taler om herrefrisurer er der lige så mange muligheder, som der er mænd. Der kan enten være tale om en traditionel korthårsfrisure eller en lidt længere frisure. Din frisure siger meget om den, du er og er tit og ofte en af de ting, du huskes på. Derfor er det også så vigtigt med en frisure, der giver lige præcis de signaler, du har lyst til at udsende.

Derfor er det alfa omega med en frisør, der forstår dine behov og ønsker. En frisør, der i kraft af stor erfaring kan udføre sit arbejde med et højt kvalitetsniveau og en stolthed for sit fag.
Det er her, Hair by Pehrson kommer ind i billedet. Jeg er altid opdateret på de nyeste trends indenfor hårmode for herrer og kan rådgive dig om dine muligheder. Mit største fokus er dig – du skal være tryg ved at sætte dig i frisørstolen her hos mig. Når du går ud af døren med et smil på læben og lysten til at komme igen, så ved jeg, at jeg er lykkes.

Jeg tilbyder to typer herreklipninger – traditionel herreklipning til 285 kr. og maskinklipning til kun 125 kr.
Er du 65 år eller derover og pensionist, får du en herreklipning til kun 199 kr.
Hvis du er klar til forkælelse lidt ud over det sædvanlige, så bestil allerede nu en tid her på hjemmesiden til din næste herreklipning hos Hair by Pehrson.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige salon i Dall Villaby.

Book en tid her!