Børneklip i Dall Villaby og Svenstrup

De fleste forældre kan nok nikke genkendende til den følelse af nervøsitet, det indimellem giver, når de mindste i familien skal til frisøren.

Hos Hair by Pehrson er der plads til alle i familien, lige fra de yngste til de ældste. Jeg klipper alle aldersgrupper og ønsker at være din families foretrukne frisør.
Med fokus på alle mine kunders velbefindende, er det vigtigt for mig, at dine børn også får en positiv oplevelse, når de sidder i frisørstolen i min salon.

Jeg har flere års erfaring med alle former for klipninger og har også erfaring med børneklipning til alle aldre, både af piger og drenge. Uanset om det er dit barns allerførste klipning eller det er én klipning ud af mange, sørger jeg for at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære for dig og dine børn.

En børneklipning kræver ofte lidt ekstra – både af frisøren, men i høj grad også af barnet og dets forældre. Derfor er det også vigtigt med en tålmodig frisør, der også synes, det er hyggeligt, når der kommer et barn ind af døren, der måske er lidt urolig ved en helt ny oplevelse.

Prisen for en børneklipning ligger fra 199-260 kr. Jeg differentierer imellem tre forskellige aldersgrupper; 0-3 år, 4-9 år og 10-12 år.
Mit største fokus er mine kunder – hver og en, også familiens yngste. Børn såvel som voksne skal være trygge ved at sætte sig i frisørstolen ved Hair by Pehrson, så de går ud af døren med et smil på læben og lysten til at komme igen.

Hvis du er klar til at lægge dit barns hår i mine hænder, så bestil allerede nu en tid her på hjemmesiden til dit barns næste klipning hos Hair by Pehrson.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige salon i Dall Villaby.