Trænger dit hår til lidt nyt liv? Eller søger du blot lidt inspiration og vejledning til din nye hårfarve, der passer til de lyse tider, vi går i møde? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Det kan ofte være en stor forandring at vælge en helfarvning, især hvis den nye farve er markant anderledes fra den nuværende. Derfor kan en refleksbehandling være en rigtig god løsning. Ved refleksbehandlinger er det kun dele af håret, der farves. Vi tager udgangspunkt i din nuværende farve og i samarbejde finder vi den løsning, der passer bedst til din personlighed.

Jeg anbefaler altid, at en kemibehandling som en hårfarvning kombineres med en god kur eller MP comPLEX. Det sørger for at fjerne overskydende kemirester og hjælper til at genoprette dit hårs sundhed. Derudover vil afblegning eller farvning med MP comPLEX forlænge resultatet, så du får det maksimale ud af din behandling.

Jeg sætter en ære i at passe på mine kunders velvære. Derfor kan du som kunde hos Hair by Pehrson også være helt sikker på, at alle produkter, der anvendes i din behandling er miljøvenlige.

Prisen på en hårfarvning afgøres af flere forskellige ting som din hårlængde, din nuværende hårfarve, dit hårs tilstand samt behandlingstypen. Hvis du er lidt i tvivl om dit behov, hvad enten det er farvevalg, dit hårs tilstand eller type af farvning, er du altid velkommen til at kigge forbi for en vurdering af en erfaren frisør.

Hos Hair by Pehrson differentierer jeg overordnet imellem tre forskellige hårlængder; kort, mellemlangt og langt.

Kort hår er en hårlængde, hvor ørerne er klippet fri
Mellemlangt hår er en hårlængde, der går fra ørerne og ned til skuldrene
Langt hår er en hårlængde fra skuldrene og nedefter

Book tid til en hårfarvning

Mangler du lidt kulør i hverdagen? Så skynd dig allerede nu at bestille en tid her på hjemmesiden til din næste hårfarvning hos Hair by Pehrson.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige salon i Dall Villaby.