Trænger dit hår til lidt nyt liv? Eller søger du blot lidt inspiration og vejledning til din nye hårfarve, der passer til de lyse tider, vi går i møde? Så er du kommet til den rette.
Hos Hair by Pehrson tilbyder jeg både helfarvning, farvning af bund, toning, reflekser m.m. Det er helt op til dig, om det skal være lyst, mørkt eller noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Med udgangspunkt i din personlige stil og dit hårs nuværende tilstand, finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig, så du kan forlade salonen med et smil på læben og en følelse af, at dine idéer og ønsker er blevet hørt.

Jeg anbefaler altid, at en kemibehandling som en hårfarvning kombineres med en god kur eller MP comPLEX. Det sørger for at fjerne overskydende kemirester og hjælper til at genoprette dit hårs sundhed. Derudover vil afblegning eller farvning med MP comPLEX forlænge resultatet, så du får det maksimale ud af din behandling.

Jeg sætter en ære i at passe på mine kunders velvære. Derfor kan du som kunde hos Hair by Pehrson også være helt sikker på, at alle produkter, der anvendes i din behandling er miljøvenlige.

Prisen på en hårfarvning afgøres af flere forskellige ting som din hårlængde, din nuværende hårfarve, dit hårs tilstand samt behandlingstypen. Hvis du er lidt i tvivl om dit behov, er du altid velkommen til at kigge forbi for en vurdering.

Hos Hair by Pehrson differentierer jeg overordnet imellem tre forskellige hårlængder; kort, mellemlangt og langt.

  • Kort hår er en hårlængde, hvor ørerne er klippet fri
  • Mellemlangt hår er en hårlængde, der går fra ørerne og ned til skuldrene
  • Langt hår er en hårlængde fra skuldrene og nedefter

Book tid til en hårfarvning

Mangler du lidt kulør i hverdagen? Så skynd dig allerede nu at bestille en tid her på hjemmesiden til din næste hårfarvning hos Hair by Pehrson.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige salon i Dall Villaby.