Din bryllupsdag er bestemt ikke dagen, hvor du har lyst til at have en dårlig hårdag.

På den dag skal dit hår stråle mindst lige så meget som din brudekjole, så hvorfor ikke gøre noget helt spektakulært på denne store dag? Jeg har stor erfaring med brudeopsætninger og står altid klar til at hjælpe dig på DIN store dag.

Hos Hair by Pehrson tilbyder jeg smukke brudeopsætninger, så du kan se fantastisk ud på din store dag. Jeg er opdateret på de nyeste trends indenfor hårmode til brude- og bryllupsopsætninger og står derfor klar med vejledning, så du kan føle dig helt tryg ved det endelige resultat.

Der findes mange forskellige typer brudeopsætninger. Uanset om du er til en let brudeopsætning eller du ønsker en lidt mere festlig opsætning, hjælper jeg dig, med min erfaring på området, til at finde frem til lige den opsætning, du ønsker dig.

Jeg har fuldt ud forståelse for, at du på din bryllupsdag måske ikke har tid til at komme ind forbi min salon her i Dall Villaby. Derfor tilbyder jeg i forbindelse med brudeopsætninger en fleksibel løsning, hvor jeg kommer ud til dig, hvor du ønsker det.

Inkluderet i din brudeopsætning er naturligvis altid en prøveopsætning. Det giver dig muligheden for, at vi kan rette opsætningen til, så den bliver fuldstændig, som du gerne vil have den.
Prisen for en brudeopsætning ligger fra 1500-2500 kr. og afhænger af, om dit hår sættes her i salonen, eller om jeg skal komme ud til dig.

Hvordan du vil se ud på din bryllupsdag er din beslutning – du fortjener det bedste på den dag. Jeg hjælper dig med at indfri dine ønsker og drømme, så tøv ikke med at kigge forbi til en uforpligtende snak om mulighederne på din store dag.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige salon i Dall Villaby.