Jeg har lang erfaring med at lave flotte krøller og kan tilbyde alle typer af permanent. Jeg kan lave alt, lige fra de bløde kurvede krøller til de spændstige proptrækkerkrøller.

Inden din permanentbehandling, finder vi i samarbejde den løsning, der passer dig bedst. Her tager vi udgangspunkt i din personlige stil samt dine idéer og ønsker. Ligeledes står jeg klar med rådgivning om nye trends og de forskellige muligheder. På den måde er du også sikker på, at du går ud af døren igen med et smil på læben og en frisure, du med stolthed kan vise frem til omverdenen.

Jeg sætter en ære i at passe på mine kunders velvære. Derfor kan du som kunde hos Hair by Pehrson også være helt sikker på, at alle produkter, der anvendes i din behandling er miljøvenlige. Jeg anbefaler altid, at en kemibehandling som en hårfarvning afsluttes med en kur. En kur bruges som efterbehandling til at rense dit hår for kemirester.

Prisen på en permanentbehandling afgøres af flere forskellige ting som din hårlængde, dit hårs tilstand og behandlingstypen. Hvis du er lidt i tvivl om dit behov, er du altid velkommen til at kigge forbi for en vurdering af en erfaren frisør.

Hos Hair by Pehrson differentierer jeg overordnet imellem tre forskellige hårlængder; kort, mellemlangt og langt.
Kort hår er en hårlængde, hvor ørerne er klippet fri
Mellemlangt hår er en hårlængde, der går fra ørerne og ned til skuldrene
Langt hår er en hårlængde fra skuldrene og nedefter

Book tid til en permanentbehandling

Er du klar til at sætte en krølle på hverdagen, så skynd dig allerede nu at bestille en tid her på hjemmesiden til din næste hårfarvning hos Hair by Pehrson.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige salon i Dall Villaby.