Billig herreklip tæt på Aalborg

Kig forbi til en snak om din næste herreklip.

Er du til mode og trends? Kan du ikke helt bestemme dig for, om det skal være en ny frisure eller om den gamle bare trænger til en opfriskning? Så er du kommet til det rette sted. Jeg står klar til at hjælpe dig og tilbyde herreklip i den bedste og hyggeligste frisørsalon i Dall Villaby, lige uden for Aalborg og Svenstrup. 

Hos Hair by Pehrson tilbyder vi klip efter dine ønsker. Jeg rådgiver gerne den enkelte kunde, så din nye frisure kommer til at passe til dit ansigt, din hårtype og ikke mindst din personlighed. På den måde opnår vi det bedste resultat og dermed en tilfreds og glad kunde.

Kontakt mig og hør mere

Få udført herreklip af en frisør med dig i fokus

Inden for herreklip findes der mindst lige så mange forskellige herrefrisure, som der gør mænd. Der er alt fra en traditionel korthårsfrisure til længere langhårsfrisure. Ved hjælp af en klipning, har du mulighed for at vise verden hvem du er, da håret ofte er det man huskes på.

Derfor er det vigtigt, at når du bestiller tid, så finder vi sammen ud af hvilke signaler din nye frisure skal udsende. 

Når du bestiller tid til herreklip hos mig, får du en frisør, der forstår dine behov og ønsker. Med mine mange års erfaring udfører jeg mit arbejde med et højt kvalitetsniveau og med en stolthed for frisørfaget. Jeg er altid opdateret på de nyeste trends indenfor hårmode for herrer og kan rådgive dig om dine muligheder i led med herreklip.

Mit største fokus er dig – du skal være tryg ved at sætte dig i frisørstolen her hos mig. Når du forlader min salon efter en herreklipning, sørger jeg altid for at du gør det med et smil på læben.

Book tid online

Hvad koster herreklip hos mig?

Uanset du ønsker et nyt moderne look eller om du blot ønsker en opfriskning af din nuværende frisure, så står jeg klar til at hjælpe dig.
Hos Hair by Pehrson tilbyder jeg to typer herreklipninger:

  • Traditionel herreklipning til 305,- kr. 
  • Maskinklipning til 150,- kr.

Hos Hair by Pehrson tilbyder jeg i led med herreklip seniorrabat, så du får en herreklipning til 245,- kr.

Hvis du er klar til en omgang forkælelse lidt ud over det sædvanlige, så bestil allerede nu en tid her på hjemmesiden til din næste dameklipning hos Hair by Pehrson. Du booker tid ved at trykke på knappen nedenfor.

Book tid online

Kontakt mig og bestil en tid til herreklip

Hvis du har spørgsmål om herreklip, eller har brug for rådgivning, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe til mig på tlf. 22 12 76 63 eller sende mig en mail på annemiap@hotmail.com