MP comPLEX – revolution på flaske. Så enkelt kan det egentlig beskrives.

Mange kan nok nikke genkendende til de udfordringer, kemi- og varmebehandlinger kan give, især hvis der ikke i samme forbindelse suppleres med plejende produkter som kure og varmestylingprodukter. Farvning, føntørring, glatning m.m. vil på sigt skade dit hår, så det ender med et tørt, slidt og trist udseende.

Der er her tale om et højt koncentreret oliebaseret produkt, der både kan anvendes ved afblegninger og farvning eller blot for at genoprette hårets sundhed ved at genskabe dets svovl- og saltbindinger. Med MP comPLEX får du et produkt, der genkender det ødelagte hår, beskytter det og hjælper det til at genfinde sin styrke. Ved gentagen brug af dette produkt, vil du også opleve, at din hårkvalitet forbedres markant.

MP comPLEX anvendes for at genoprette sundheden i det skadede hår eller i forbindelse med farvning. Anvendes MP comPLEX i forbindelse med farvning, vil det ofte medføre, at din frisør kan presse grænserne lidt yderlige og stadig efterlade håret markant sundere. Derudover vil en afblegning eller farvning med brug af MP comPLEX holde lidt længere, så du kan få maksimal glæde ud af det flotte resultat.

Dette produkt er ikke at sidestille med en hårkur. Hvor en kur arbejder med de ”ydre” rammer, arbejder MP comPLEX med hårets indre kerne. 90 % af en behandling med MP comPLEX foregår ”indeni” håret, hvorfor det ikke nødvendigvis vil efterlade dig med det bløde hår, du forventer i forbindelse med en kurbehandling.

For at sikre kvaliteten af en behandling med MP comPLEX, er det vigtigt, du ikke vasker dit hår i 24 timer efter behandlingen.

Har du lyst til at forkæle dit hår lidt ekstra i forbindelse med din næste hårfarvning, refleksbehandling eller permanent? Så husk at bestille tid til din MP comPLEX-behandling.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige salon i Dall Villaby.