Få lavet en stilfuld dameklip hos Hair by Pehrson

Hvis du er til mode og trends og dit hår trænger til en kærlig omgang ved en erfaren frisør med øje for detaljen, så er Hair by Pehrson den rette frisør til dameklip. Hvad enten du er klar på den helt store forvandling, eller du bare gerne vil have klippet dine spidser, er jeg klar til at hjælpe dig med din næste dameklipning.

Det er ingen hemmelighed. For de fleste kvinder er håret en stor del af deres identitet. Som frisør med mange år i frisørbranchen ved jeg, at man ved hjælp at en veludført dameklipning er med til at signalere hvem man er eller hvem man gerne vil være.

Kontakt mig og hør mere

Få udført dameklip af en frisør med dig i fokus

Når du bestiller tid hos mig, får du en frisør, der forstår dine behov og ønsker. Med mine mange års erfaring udfører jeg mit arbejde med et højt kvalitetsniveau og med en stolthed for frisørfaget. Jeg holder mig altid opdateret på de nyeste trends.

Når du bestiller tid til dameklip, kan jeg derfor vejlede og rådgive dig omkring de muligheder der er og hvilke resultater du kan opnå i led med dameklip hos mig, uanset din nuværende situation.

Jeg kan være behjælpelig uanset om du er langhåret og ønsker en korthårsfrisure, eller hvis du blot kunne tænke dig, at få en professionel vurdering af mig som frisør. Mit største fokus er dig – du skal være tryg ved at sætte dig i frisørstolen her hos mig.

Når du forlader min salon efter en dameklipning, er mit mål altid at du gør det med et smil på læben. 

Hvad koster dameklip hos mig?

Hos Hair by Pehrson går jeg meget op i at prisen for dameklip skal være så billig som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Prisen for dameklip koster 405,- kr.

Jeg tilbyder desuden klipning af pandehår til 85,- kr. 

Kontakt mig og hør mere om mulighederne for dameklip

Hvis du har spørgsmål om dameklip, eller har brug for rådgivning, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe til mig på tlf. 22 12 76 63 eller sende mig en mail på annemiap@hotmail.com

Hvis du er klar til en omgang forkælelse lidt ud over det sædvanlige, så bestil allerede nu en tid her på hjemmesiden til din næste dameklipning hos Hair by Pehrson. Du booker tid ved at trykke på knappen nedenfor.

Book tid online